Om ct-nordjylland.dk

ct-nordjylland.dk er etableret som led i projekt Computational Thinking – et udviklingsprojekt støttet af Den Nordjyske Teknologipagt, Region Nordjylland.

Formål

Projektets formål er at motivere folkeskoleelever, EUD- og HTX-elever til at starte eller fortsætte en STEM-uddannelse gennem undervisningsaktiviteter baseret på computational thinking, der inspirerer til videre læring og uddannelse indenfor STEM-området. Desuden er formålet, at vi som erhvervsskoler øger vores kapacitet og viden indenfor computational thinking gennem videndeling, forsøg og refleksioner i projektperioden.

Deltagere

I projektet deltager TECH College Aalborg, Himmerlands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser (HEG) og EUC Nord. Undervisere fra de tre skoler eksperimenterer i projektet med udvikling og gennemførelse af undervisnings- og brobygningsaktiviteter af forskellig varighed og med forskelligt fagligt indhold. Herved får underviserne større indsigt i, hvordan man pædagogisk kan arbejde med computational thinking, og hvad mulighederne og udfordringerne heri er. Det er disse erfaringer, vi gerne vil dele med andre undervisere på dette site.   

Periode

Projektet løber frem til udgangen af 2023.